• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. PTT'nin kuruluş yıl dönümüne özel indirim
PTT'nin kuruluş yıl dönümüne özel indirim

PTT'nin kuruluş yıl dönümüne özel indirim

ICT Media ICT Media
17 Ekim 2019 00:00
Paylaş

PTT AŞ ve TürkMi önemli bir iş birliğine imza attı. Protokol kapsamında başlangıç olarak PTT'nin İstanbul, Ankara ve Gaziantep'te bulunan seçili iş yerlerinde Xiaomi marka ürünler avantajlı fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı. Xiaomi marka telefon ve aksesuarlarının satışı yakın zamanda PTT'nin 100 ayrı noktasında yapılacak.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ve Xiaomi markasının Türkiye'nin en büyük yetkili distribütörü olan Türk Mi ile yaptığı iş birliği kapsamında PTT'nin İstanbul, Ankara ve Gaziantep'te bulunan seçili işyerlerinde Xiaomi marka ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulmaya başlandı. PTT iş yerlerindeki teknoloji standlarında başlangıç olarak Xiaomi markasının Redmi Go, Redmi 6A, Redmi 7, Redmi Note 7 model akıllı telefonları, Mi Band 3 akıllı bilekliği, Mi 5000mAh - Mi 10000mAh powerbankları ve Mi Earbuds kulaklıkları satılıyor. Ürün çeşitliliğinin kısa zamanda arttırılacağı standlarda şu anda PTT'nin kuruluş yıl dönümüne özel yapılmış büyük indirimler mevcut.

Konuyla ilgili konuşan PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik; "Kurumumuz ile TürkMi arasında yapılan işbirliği ile birlikte Xiaomi marka ürünlerinin resmi Türkiye garantili satışı işyerlerimizde başladı. Ürünlerin satışa sunulduğu işyeri sayımızın kısa süre içerisinde 100 noktaya ulaşmasını hedefliyoruz. Şu anda satış yapılan iş yerlerimizde ise PTT'nin kuruluş yıldönümüne özel indirimler değerli müşterilerimizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

TürkMi Yönetim Kurulu Başkanı Bensen Safa: "TürkMi olarak PTT ile yapmış olduğumuz bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Bilindiği üzere ilk 3 mağazayı açmıştık, satış grafiği olarak hızlı bir yükselişe sahibiz, bu noktada da hedefimiz olan şube sayısını hızla yakalamayı planlıyoruz.Bu noktalarda en yeni teknolojiyi satmayı kendimize ilke edindik ve yeni seri telefonları ve aksesuarları da en kısa zamanda satışa sunmayı planlıyoruz." açıklamasıyla işbirliği hakkında görüşlerini bildirdi.

Paylaş
PTT TürkMi Kenan Bozgeyik

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.