• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Rekabetin geleceği yeni nesil kullanıcı deneyimi
Rekabetin geleceği yeni nesil kullanıcı deneyimi

Rekabetin geleceği yeni nesil kullanıcı deneyimi

ICT Media ICT Media
28 Ocak 2021 00:00
Paylaş

SabancıDx, 45 yıllık bilgi teknolojileri deneyimi ile yapay zeka, ileri veri analitiği, endüstriyel IoT, robotik işgücü ve siber güvenlik gibi yeni nesil teknolojilerle katma değerli çözümler üretirken dijital dönüşüm için hayata geçirdiği yeni nesil teknoloji ürünlerinde, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımak ve yeni ürünler sunmak için Diyaloğa Dayalı Yapay Zeka çözümleriyle firmalara etkin bir dijitalleşme deneyimi sunan Sestek ile işbirliği gerçekleştirdi. SabancıDx ve Sestek işbirliğinde bugünün ve geleceğin müşteri ihtiyaçları en önemli öncelik olurken, yeni nesil teknoloji çözümleriyle kullanıcılarına birlikte katma değer sunmayı hedefliyorlar.

Çalışanların iş yükü ve maliyetleri optimize edilecek

Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarmanın, self servis işlemler ile optimizasyon sağlamanın ve yeni ürünler geliştirmenin iki firma arasındaki işbirliğinin ana odağı olacağını açıklayan SabancıDx Satış ve Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Özlem Kalkan şunları söyledi: “SabancıDx’in teknoloji vizyonu ve stratejisi çerçevesinde hem ürünlerimizin etkinliğini artırarak kullanıcı deneyimini üst düzeye taşımak hem de yeni geliştireceğimiz ürünlerle birlikte kullanıcı ve çalışan deneyimini sürekli geliştirmeye yönelik bir ekosistem yaratmak istedik ve bu doğrultuda Sestek ile işbirliği yapmaya karar verdik. Yapacağımız çalışmalar ile tüm uygulamalarımızda 7/24 kullanıcılarımıza destek sunarken, SabancıDx’in insan kaynakları uygulama alanındaki tecrübesi ve teknoloji yetkinliği ile Sestek’in Diyaloğa Dayalı Yapay Zeka gücünü kullanarak yeni nesil çalışan deneyimi süreçlerine odaklanıyoruz. Otomasyon süreçlerini artırıp, çalışan iş yükü ve maliyetleri optimize etmek ana odak noktamız olacak. Yol haritamızda self servis süreçleriyle ürünlerimizi ve müşteri deneyimi süreçlerimizi daha etkin, hızlı ve kolay hale getirmek, geliştireceğimiz farklı ürünlerle çalışan deneyimi ekiplerinin farklı ihtiyaç alanlarına çözümler geliştirmek olacak.”

İlk proje insan kaynakları botu geliştirmek olacak

Sestek Genel Müdürü Serdar Karadayı ise konuyla ilgili“Dijitalleşme bugün kurumların en temel öncelikleri arasında. Pandemiyle dijital dönüşümün önem kazanması, bu alana yapılan yatırımların da hızlanmasını sağladı. Sestek olarak Diyaloğa Dayalı Yapay Zeka çözümlerimizle kurumlara dijitalleşme yolculuklarında yol gösteriyoruz. Yapay zeka temelli otomasyon teknolojileriyle self servis oranlarını artırıyor; müşterilerinin ihtiyaçlarını en hızlı ve pratik şekilde karşılamalarını sağlayacak çözümler geliştirmelerine katkıda bulunuyoruz. Dijital dönüşüm konusunda faaliyet gösteren SabancıDX ile bir işbirliği gerçekleştirmeye karar verdik. Bu işbirliği kapsamında gerçekleştireceğimiz ilk proje ise bir insan kaynakları botu geliştirmek olacak. Şimdiye kadar bankacılık, sigortacılık, müşteri hizmetleri gibi alanlarda konumlandırdığımız Chatbot teknolojimizi, insan kaynakları ve çalışan deneyimi alanlarında da konumlandıracağımız için ayrıca heyecanlıyız. İşbirliğimiz süresince başarılı projelere imza atarak kurumların yapay zeka ile dijital dönüşüm yolculuklarında yol gösterici bir rol oynayacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş
​​​​​​​SabancıDx Yapay Zekâ Serdar Karadayı

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
16 Ocak 2026 14:56
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
16 Ocak 2026 12:21
Türkiye’nin Mobilite Odaklı Girişimleri Bilişim Vadisi’nde sahne aldı
Türkiye’nin Mobilite Odaklı Girişimleri Bilişim Vadisi’nde sahne aldı
16 Ocak 2026 10:54
“Bulut Hazırdı, Yapay Zekâ Oyunu Hızlandırdı”
“Bulut Hazırdı, Yapay Zekâ Oyunu Hızlandırdı”
14 Ocak 2026 11:59
Empa Electronics CEE, TE Connectivity İş Birliğiyle Avrupa’daki Faaliyet Alanını Genişletiyor
Empa Electronics CEE, TE Connectivity İş Birliğiyle Avrupa’daki Faaliyet Alanını Genişletiyor
14 Ocak 2026 11:52
Dataroid, Seri A öncesi yatırım turunda 6.6 milyon dolar yatırım aldı
Dataroid, Seri A öncesi yatırım turunda 6.6 milyon dolar yatırım aldı
14 Ocak 2026 11:50
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.