• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Serpil Timuray, “Financial Times Heroes” Listesi’nde
Serpil Timuray, “Financial Times Heroes” Listesi’nde

Serpil Timuray, “Financial Times Heroes” Listesi’nde

ICT Media ICT Media
28 Eylül 2018 00:00
Paylaş

Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi Serpil Timuray, Financial Times Dergisi’nin “HERoes: İş Hayatında Kadınları Destekleyen Şampiyonlar 2018” Dünya Kadın Liderler Listesi’ne seçildi.

Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden Vodafone Grubu’nun Dünya İcra Kurulu Üyesi Serpil Timuray, Financial Times Dergisi’nin uluslararası düzeyde hazırladığı, kadınların iş hayatında temsiliyetini ve yükselmesini desteklemek konusunda rol model olarak gösterilen kadın liderlerin sıralandığı “HERoes: İş Hayatında Kadınları Destekleyen Şampiyonlar 2018” Dünya Kadın Liderler Listesi’nde 20. sırada yer aldı. Listeye, kendi kariyerlerinde önemli başarılara imza atmanın yanı sıra işyerinde cinsiyet eşitliğinin artması için çalışan ve kadın çalışanların kariyerlerinde yükselmesine destek olan kadın liderler seçiliyor.

Vodafone Grubu içinde "Çeşitlilik ve Dahiliyet Komitesi"ne liderlik eden Serpil Timuray, kadınların iş dünyasına katılımını artırmak ve kariyerlerinde yükselmelerini desteklemek üzere global programlar geliştiriyor. Vodafone Grubu’nun faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde kadınların iş hayatına dahiliyetini artırmak üzere çalışan bu Komite’nin başlattığı uluslararası programlar arasında, dünyada ilk kez Vodafone tarafından uygulamaya alınan, kadın çalışanlara en az 16 hafta tam ücretli doğum izni ve işe döndükleri tarihten sonraki ilk 6 ayda haftada 30 saat tam ücretle çalışma hakkı veren “Özel Doğum İzni” politikası ve kariyerine ara vermiş orta ve üst düzey yönetici pozisyonundaki kadınları iş hayatına geri kazandırmak üzere tasarlanan, dünyanın en büyük işe alım programı “ReConnect” öne çıkıyor.

Timuray’ın 2017 yılında Vodafone Grubu’nun gelişmekte olan pazarlarında başlattığı “Connect” programı ise bu ülkelerde 50 milyon kadının mobil teknolojilerle ekonomik ve sosyal hayata kazandırılmasını, böylece 2025 yılına kadar cinsiyet uçurumunun önemli ölçüde kapatılmasını hedefliyor. Kadınlar için finansal erişim, beceri geliştirme, girişimcilik ve sağlık gibi konularda özel ürün ve hizmetlerin sunulduğu bu programla, bugüne kadar 15 milyonu aşkın kadına ulaşılarak hedeflenen oranın yüzde 33’ü tamamlandı.

Paylaş
serpil timuray HERoes Vodafone

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.