• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. StartupMarket, Escort Teknoloji liderliğinde yatırım aldı
StartupMarket, Escort Teknoloji liderliğinde yatırım aldı

StartupMarket, Escort Teknoloji liderliğinde yatırım aldı

ICT Media ICT Media
30 Aralık 2020 00:00
Paylaş

StartupMarket’e Girişimleri Yatırımcılarla Buluşturması İçin 1.5 Milyon TL’lik Fon

Türkiye’nin en çok takip edilen startup pazaryeri, bu defa Escort Teknoloji Yatırım A.Ş.liderliğinde sağladığı 1,5 milyon TL kaynak ile yatırım arayan girişimleri yatırımcılarla buluşturmak üzere StartupMarket Kitle Fonlama Platformunu kurdu.

Dünyada son dönemde giderek önem kazanan ve 03.10.2019 tarihli SPK tebliği ile Türkiye'de yasal zemine kavuşan kitlesel fonlama yöntemi ile özellikle teknoloji girişimlerine sermaye sağlamak üzere kurulan StartupMarket Kitlesel Fonlama, 1.5 milyon TL yatırım aldı. StartupMarket Kitle Fonlama Platformu, ilk yılında 100 girişimi kendi geliştirdiği online platform üzerinden yatırımcılarla buluşturarak, Türkiye ekonomisi ve ekosistemine dinamizm kazandırmayı hedefliyor.

StartupMarket.co’nun spin-off şirketi olan StartupMarket Kitle Fonlama Platformu, Sermaye Piyasaları Kurulu (SPK) sürecini geçtiğimiz ay başlatmıştı. Hisse bazlı fonlamaya odaklanacak olan StartupMarket Kitle Fonlama Platformu, Escort Teknoloji Yatırım A.Ş. liderliğindeki oluşumdan 1,5 milyon TL yatırım aldı. Yatırım turuna Mine Şenuysal Özgür, Vedat Yürek, Alper Şener, Doç. Dr. Murat Köseoğlu, Fatih Alparslan ve Av. Yiğit Çavuşoğlu da katıldı.

Escort Teknoloji Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer ‘’Yeni teknolojiler üzerine yaratıcı iş modelleri geliştiren gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmesine destek olurken ülke ekonomisine de katkı sağlayacak bu girişimde yer almaktan çok mutluyuz ‘’ dedi.

“Hedef daha fazla girişime kaynak sağlamak”

StartupMarket Kurucu Ortağı ve CEO’su Serkan Bağçe, startuplar ile yatırımcıların buluşması konusunda kolaylık ve verimlilik sağlayarak ekosistemi büyütmeyi hedeflediklerini belirterek “Bu yatırımı, kitlesel fonlama pazarını Türkiye’de inşa etmek için kullanacağız. Kitle Fonlama Platformu sayesinde yüzlerce yatırıma aracılık etmeyi hedefliyoruz. Aldığımız her yatırımı ve elde ettiğimiz tüm geliri, startup’ların yatırım alma, büyüme ve ekibini güçlendirme süreçlerinde kolaylık ve verimlilik sağlamak için kullanacağız.” diye konuştu.

Paylaş
StartupMarket Escort Teknoloji Yatırım A.Ş. StartupMarket Kitle Fonlama Platformu teknoloji gündemi bilişim gündemi İbrahim Özer Serkan Bağçe

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.