• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. TBD’de değişim rüzgarı esiyor
TBD’de değişim rüzgarı esiyor

TBD’de değişim rüzgarı esiyor

ICT Media ICT Media
15 Nisan 2025 00:46
Paylaş

TBD Genel Kurulu’nun öncesinde bilişim dünyası Kenan Altınsaat’in çağrısında kenetlendi: “Yeni bir ufka hep birlikte yelken açıyoruz!” mottosuyla yola çıkıldı.

Bilişim sektörünün kalbi, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Merkez Başkan Adayı Sn. Kenan Altınsaat’in öncülüğünde, TBD Genel Kurulu’nun hemen öncesinde düzenlenen ve sektöre umut aşılayan özel bir buluşmada attı. Ankara’nın nezih mekânlarından Cafe Deren A’mour’da gerçekleşen bu anlamlı kahve etkinliği, yaklaşık 100’ün üzerinde sektör temsilcisinin katılımıyla adeta kapsayıcı hale dönüştü.

Bir Kahveden Çok Daha Fazlası: Geleceğe Açılan Kapı

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kenan Altınsaat, kelimelere sığmayan bir kararlılıkla şöyle seslendi:

“Sektör adına güzel şeyler yapmak ve derneğimiz, sektörümüz, nihayetinde ülkemiz adına katma değer üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız, çalışacağız!”

Bu sözler, salonda yankılanan alkışlarla karşılık buldu; çünkü bu yalnızca bir temenni değil, taşları döşenmeye başlanan bir yol haritasının ilk satırlarıydı.

Katılımcıların birbirleriyle sıcak ve içten bir diyalog kurduğu, fikirlerin özgürce dolaştığı bu buluşma; TBD’nin geleceğine dair umutları pekiştiren, ortak aklın ve birlikte karar almanın ete kemiğe büründüğü bir buluşma olarak kayıtlara geçti. Genel Kurul’un ardından “şimdi ne yapmalı?” sorusunun cevabı, işte bu samimi atmosferde şekillenmeye başladı.

Kenan Altınsaat ve Yol Arkadaşlarından Güçlü Mesaj: Değişim Sadece Gerekli Değil, Kaçınılmaz!

Bilişim sektörünün geleceğini yalnızca konuşmakla kalmayıp inşa etmeye aday bir iradenin ete kemiğe büründüğü bu etkinlik, katılımcılar açısından yalnızca bir kahve molası değil; bir davetin, bir ideal ve bir dönüşümün parçası olma deneyimiydi.

Kenan Altınsaat ve yol arkadaşlarının attığı bu anlamlı adım, TBD’de yeni bir sayfanın habercisi olurken; bilişim sektöründe yankı uyandıran bu buluşma, katılımcıların zihninde “şimdi değişim zamanı” cümlesiyle özetlendi.

Paylaş
bilişim Türkiye Bilişim Derneği Kenan Altınsaat Cafe Deren A’mour

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
25 Ağustos 2025 15:49
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
23 Ağustos 2025 15:02
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
21 Ağustos 2025 20:02
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
21 Ağustos 2025 11:49
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
20 Ağustos 2025 13:46
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
20 Ağustos 2025 13:00
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.