• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Teknoloji liderleri 20 Mart’ta bir araya gelecek
Teknoloji liderleri 20 Mart’ta bir araya gelecek

Teknoloji liderleri 20 Mart’ta bir araya gelecek

ICT Media ICT Media
15 Mart 2023 11:55
Paylaş

DataExpert’in katkıları ve BMI Business School’un organizasyonuyla 20 Mart Pazartesi günü Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarını ve düşünce önderlerini bir araya getirecek Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde gündem ‘şirketlerde dayanıklılık’ olacak. Liderler, HPE ve QNB Finansbank ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez düzenlenecek zirvede; global trendlerin, şirket stratejilerine ve yatırımlarına etkilerini, Türk teknolojisinin global pazardaki yerini, dijital dönüşümün sürdürülebilirliğini ve yapay zekâyı konuşacak.

HPE ve QNB Finansbank ana sponsorluğunda 20 Mart Pazartesi günü Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da gerçekleşecek Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde, iş dünyasının bugünü ve geleceği ‘Resillience Reset’ temasıyla tartışılacak. Zirve bu yıl ilk kez yürütülen ‘En Etkin 50 Teknoloji Lideri’nin ödül törenine de ev sahipliği yapacak.

Zirvede gündem ‘dayanıklılık’

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde, şirketlerde dayanıklılık konusu ve dayanıklılığın önemi ele alınacak. Aynı zamanda Türk teknolojisinin global pazarlardaki yerinin yanı sıra global trendlerin, şirketlerin teknoloji stratejilerine ve yatırımlarına etkisinin de tartışılacağı zirvede, CIO’ların gözünden dijital dönüşümün sürdürülebilirliği ve yapay zekâ teknolojilerinin kullanımı gibi konular da masaya yatırılacak.

25’in üzerinde üst düzey konuşmacı

Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde 25’in üzerinde üst düzey konuşmacı yer alacak. Zirvede yer alacak alanında uzman isimlerden bazıları şöyle: McKinsey & Company Yardımcı Ortağı Cengiz Ulubaş, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, PwC Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, Kalyon PV CEO’su Ersan Tüfekçi, Yıldız Holding Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı Gül Erol, Insider CEO’su Hande Çilingir, Dell Technologies Genel Müdürü Işıl Hasdemir, Logo Yazılım CTO’su İsmail Duran, TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kızıltan, TAV Havalimanları Bilgi Teknolojileri Grup Başkanı ve TAV Technologies Genel Müdürü M. Kerem Öztürk, Altınay Teknoloji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay.

Paylaş
DataExpert BMI Business School Teknoloji Liderleri Zirvesi’

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
17 Ekim 2025 14:39
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
17 Ekim 2025 14:38
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
17 Ekim 2025 14:36
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
17 Ekim 2025 14:28
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
17 Ekim 2025 11:32
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
16 Ekim 2025 18:11
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.