• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Telekom CEO’ları Dijital Konferansta Buluşacak
Telekom CEO’ları Dijital Konferansta Buluşacak

Telekom CEO’ları Dijital Konferansta Buluşacak

ICT Media ICT Media
29 Mayıs 2020 00:00
Paylaş

Dijital Gündem, 11 Haziran’daki dijital konferansta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın da katılımıyla Türk Telekom, Turkcell, Türksat ve Vodafone genel müdürlerini bir araya getirecek.

Pandemi döneminde her hafta gerçekleştirdiği video konferanslarla dijital dünyanın nabzını tutan Dijital Gündem, 11 Haziran 2020 tarihinde, beşinci etkinliğini gerçekleştirecek. Daha önce bilişim ve telekom sektöründeki önemli STK’ların temsilcileri ile kamudaki en yetkili isimleri buluşturan Dijital Gündem, 11 Haziran Perşembe günü ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın da katılımıyla Türksat ve 3 GSM operatörünün genel müdürünü, aynı platformda bir araya getirecek.

Etkinliğin konuşmacıları şöyle:

  • Ümit Önal, Türk Telekom Genel Müdürü
  • Murat Erkan, Turkcell Genel Müdürü
  • Colman Deegan, Vodafone Türkiye Genel Müdürü
  • Cenk Şen, TÜRKSAT Genel Müdürü

Sunuculuğunu, Bilişim Medyası Derneği Başkanı, gazeteci Musa Savaş’ın üstlendiği video konferansın bu haftaki konusu, “Salgın Süreci ve Sonrasında Telekom Operatörleri”.

Türk Telekom’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen video konferansların bu bölümünde, pandemi döneminde telekom operatörlerinin aldıkları önlemler, salgının kullanıcı alışkanları başta olmak üzere telekomünikasyon sektörüne etkileri, salgının şirketlerin dijital dönüşüm sürecine etkileri ve operatörlerin dijital dönüşüme katkıları ile Tech-Fin uygulamaları ve bu konudaki yasal düzenlemeler, operatörlerin regülasyon kurumlarından beklentileri masaya yatırılacak.

Telekom sektörü ile ilgili pek çok konunun ele alınacağı video konferans 11 Haziran Perşembe günü saat 14:00’te başlayacak. Video konferans, iki alternatif platform üzerinden izlenebilecek. Karel Video Konferans uygulamasını tercih eden izleyiciler, etkinliği daha yüksek çözünürlükte takip edebilmenin yanı sıra sorularını etkinlik sırasında uygulama üzerinden gönderebilecekler. Konferans sırasında iletilen sorular, derlenerek ilgili konuşmacıya yöneltilecek.

Paylaş
Dijital Gündem Cenk Şen Colman Deegan Ümit Önal Murat Erkan

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
9 Ocak 2026 15:36
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
9 Ocak 2026 14:52
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
9 Ocak 2026 14:50
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
9 Ocak 2026 14:40
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.