• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. TELKODER'in yeni başkanı Halil Nadir Teberci oldu
TELKODER'in yeni başkanı Halil Nadir Teberci oldu

TELKODER'in yeni başkanı Halil Nadir Teberci oldu

ICT Media ICT Media
21 Nisan 2020 00:00
Paylaş

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER); Yusuf Ata Arıak'ın vefatının ardından Kasım ayında gerçekleştirilecek olağan genel kurul toplantısına kadar başkan ve başkan vekilliği görevlerini yürütecek isimleri belirledi. Yönetim Kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri toplantıda Arıak'ın vizyonunu yaşatması ve TELKODER'in varlığını güçlenerek sürdürmesi için; Halil Nadir Teberci'yi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ceren Okutan'ı ise Başkan Vekilliği görevlerine getirdi.

Türkiye'de telekomünikasyon sektöründe tam rekabetin gelişmesi ve sektördeki şirketlerin verimliliklerini artırması için çalışmalar yürüten TELKODER; 18 yıldır Yusuf Ata Arıak öncülüğünde ortaya koyduğu özverili çalışmalarla sektöre önemli katkılar sundu. 6 Nisan'da dernek kurucusu ve 18 yıl boyunca da derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Yusuf Ata Arıak'ın vefatının ardından toplanan TELKODER yönetim kurulu; Arıak'ın vizyonunu yaşatmak üzere yeni başkan ve başkan vekilliği görevlerine getirilecek isimleri belirledi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Kasım'da yapılacak olağan genel kurul toplantısına kadar başkan vekilliği görevinde olan Halil Nadir Teberci yürütecek. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden 1987 yılında mezun olan Teberci 1989 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş.'de yazılım uzmanı olarak başladığı iş hayatını 2000 yılında yine İş Bankası kuruluşu olan İşNet Elektronik Bilgi Üretim Dağıtım Ticaret ve İletişim Hizmetleri A.Ş.'de İstanbul Bölge Müdürü olarak sürdürdü. 2003 yılında Yeditepe Üniversitesinde pazarlama alanında yüksek lisansını tamamlayan Teberci İşNet'te satış direktörü ve regülasyon direktörü olarak 2018 yılı Ocak ayına kadar görev aldı. 2018 yılı ocak ayında emekli olan Teberci şu anda TTM Telekomunikasyon ve İletişim Hizmetleri A.Ş.'de danışman olarak çalışmalarını sürdürüyor. Halil Nadir Teberci TİSSAD, TİD ve TELKODER gibi kuruluşlarda görev aldığı şirketleri temsil etti.

Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerinden Ceren Okutan ise başkan vekilliği görevine atandı. Okutan, 1996'da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1997-1999 yılları arasında Birmingham City Üniversitesi'nde MBA programını tamamlayan Okutan profesyonel iş hayatına 2000 yılında Turcom İletişim'de satış yöneticisi olarak ilk adımı attı. Okutan 2002 yılından bu yana şu anda kurucu ortak olduğu Voip Telekom'da Genel Müdürlük görevini sürdürüyor.

TELKODER; 18 yıldır olduğu gibi telekomünikasyon sektörünün büyümesi, dünya ülkeleriyle rekabet edebilecek konuma gelmesi, fiber altyapı çalışmalarının yaygınlaşması, uydu haberleşme hizmetlerinin gelişmesi ve Türkiye'nin verisinin Türkiye'de kalması vizyonuyla veri merkezlerinin desteklenmesi için çalışmalarını sağduyuyla sürdürecek.

Paylaş
TELKODER Yusuf Ata Arıak Halil Nadir Teberci

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Vertiv, özel kabinet çözümleri üreten bir şirketi bünyesine katıyor
Vertiv, özel kabinet çözümleri üreten bir şirketi bünyesine katıyor
21 Temmuz 2025 16:39
Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
19 Temmuz 2025 15:09
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
18 Temmuz 2025 13:36
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
18 Temmuz 2025 13:33
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
17 Temmuz 2025 16:29
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
16 Temmuz 2025 11:28
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.