• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR oyunu Türkiye'de yayında
 THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR oyunu Türkiye'de yayında

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR oyunu Türkiye'de yayında

ICT Media ICT Media
22 Ekim 2019 00:00
Paylaş

Netmarble'ın yeni mobil dövüş oyunu THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, Kore ve Japonya'nın ardından dünyanın pek çok ülkesiyle birlikte Türkiye'de de yayınlandı.

Oyuncular pek çok oyun modu ve 130'dan fazla dövüşçüyle son teknoloji grafikler ve ışık hızında aksiyon eşliğinde buluşacak. Oyuncular, KOF'94'ten KOFXIV'e, her ünlü dövüşçü ile SNK'nin The King of Fighters serisinin geçmişini, sürükleyici dövüş ve beat-em-up oynanışla tekrar yaşayacak. Netmarble, SNK ile işbirliğiyle, beklenen en son mobil aksiyon rol yapma oyunu (RPG) THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR'ın artık Google Play ve App Store'da indirilebileceğini açıkladı. Ünlü dövüş oyunu serisi The King of Fighters'ı (KOF) temel alan oyunda oyuncular, KOF'94'ten KOFXIV'e kadar serinin tamamından en sevdikleri dövüşçüleri toplayıp geliştirebilecek ve KOF'un zengin geçmişini mobil platformda yaşayabilecek.

130'dan fazla dövüşçü ve birçok oyun modu

Oyunun yayınlanmasıyla birlikte oyuncular Hikaye Modu (Story), Süreli Saldırı Modu (Time Attack), Player vs. Player (PvP), ve gerçek zamanlı bir Turnuva Modu (Tournament) dahil olmak üzere birçok oyun modunda düşman dalgalarıyla, efsanevi baş düşmanlarla ve rakip takımlarla dövüşerek, bu yüksek tempolu dövüş ve beat-em-up aksiyonuna kendilerini atabilecek. Bu heyecan dolu aksiyon, son teknoloji grafikler, parlak renkler, ışık hızında aksiyon ve açılıştan itibaren toplanıp geliştirilebilecek 130'dan fazla dövüşçü ile birlikte sunulacak ve ileride daha fazla karakter eklenecek. THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, bir dolu içerik ve nostalji ile hem serinin hayranları hem de KOF'la yeni tanışanlar için saatler süren eğlence sunuyor.

Netmarble Baş Yapımcısı Shin Hwa Cho, "Yüksek kalite görseller, heyecan dolu dövüş ve dikkat çeken karakterler, The King of Fighters'ın oyuncular arasında popüler olma nedenlerinden sadece birkaçı... Biz de, KOF hayranları olarak, THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR'ı geliştirirken SNK ile birlikte sıkı çalışmaktan gerçekten çok büyük zevk aldık ve bu oyunun, KOF ile zaman içerisinde nasıl evrimleşeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, oyunculara KOF serisinin kahramanı olma şansı veriyor.

Oyuncular, Noah adında cesur bir kadın tarafından kurtarılan ve ardından onu kurtarmak zorunda kalan hafızasını kaybetmiş birinin rolünü üstleniyor. Oyuncu, istedikleri hareketleri kullanarak istedikleri KOF dövüşçüsü olarak dövüşebilme gücünün farkına vardıktan sonra, hafızasını geri kazanmak, daha da güçlenmek ve KOF'un yüksek tempolu dövüş geçmişini tekrar yaşamak için King of Fighters turnuvalarına katılıyor. Global yayınlanmasından önce, THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, Kore ve Japonya'da en çok indirilen markalar arasında 1'inci oldu. Kore'de, App Store'de en çok hasılat alanında 1'inci, Kore'de Google Play'de en çok hasılat alanında 2'nci ve Japonya'da her iki platformda en çok hasılat alanında 7'nci oldu. Oyunda, şimdiye kadar 100 milyon dövüşçü toplandı ve sadece Kore ve Japonya'da toplam 14 milyon oyuncuya ulaştı.

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR, 175'ten fazla ülkede Google Play ve App Store'dan indirilebilir. Oyun İngilizce, Tayvanca, Endonezce, Tayca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce, Rusça ve Almanca dillerini destekliyor.

Paylaş
THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR gamer Netmarble

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

İşNet’ten dakikalık RPA hizmeti: “İşte RPA” ile iş süreçlerinde verimlilik yeni bir boyuta taşınıyor
İşNet’ten dakikalık RPA hizmeti: “İşte RPA” ile iş süreçlerinde verimlilik yeni bir boyuta taşınıyor
12 Mayıs 2025 14:12
CEO'ların %97'si üretken yapay zekadan maddi etki bekliyor
CEO'ların %97'si üretken yapay zekadan maddi etki bekliyor
12 Mayıs 2025 13:29
Siber Güvenliğin Nabzı Elcore Day 2025’te Attı: Yeni Teknolojiler, Yeni İş Birlikleri
Siber Güvenliğin Nabzı Elcore Day 2025’te Attı: Yeni Teknolojiler, Yeni İş Birlikleri
8 Mayıs 2025 17:42
“Yapay Zekâ Yıldızları”nda yeni hedef 55 bin öğrenciye ulaşmak
“Yapay Zekâ Yıldızları”nda yeni hedef 55 bin öğrenciye ulaşmak
8 Mayıs 2025 11:06
Elcore Day 2025: Bilişim Dünyasının Kalbi İstanbul ve Ankara’da Attı
Elcore Day 2025: Bilişim Dünyasının Kalbi İstanbul ve Ankara’da Attı
8 Mayıs 2025 10:49
Şam'da düzenlenen 2025 AI-SYRIA Konferansı, yapay zekada bölgesel vizyonu ortaya koydu
Şam'da düzenlenen 2025 AI-SYRIA Konferansı, yapay zekada bölgesel vizyonu ortaya koydu
7 Mayıs 2025 12:02
ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.