• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. TMO Ürünleri PTT ile tüketiciye ulaşacak
TMO Ürünleri PTT ile tüketiciye ulaşacak

TMO Ürünleri PTT ile tüketiciye ulaşacak

ICT Media ICT Media
15 Ocak 2019 00:00
Paylaş

Başta nohut ve yeşil mercimek olmak üzere TMO ürünleri, PTT’nin e-ticaret sitesi ePttAVM.com üzerinden satışa sunulacak.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO), tüketicilerin yüzünü güldürecek bir protokole imza attı. Buna göre, başta nohut ve yeşil mercimek olmak üzere TMO ürünlerinin perakende satışı PTT A.Ş.’nin e-ticaret sitesi ePttAVM.com üzerinden de gerçekleştirilecek. Bu işbirliği sayesinde tüketiciler, TMO ürünlerine PTT A.Ş. güvencesiyle Türkiye’nin her köşesinden kolayca ulaşabilecek.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, imza töreninde yaptığı konuşmada Türkiye’nin iki güzide kuruluşu arasındaki protokolün üreticiler ve tüketiciler açısından önemini vurguladı. PTT A.Ş. ve TMO’nun vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, refah seviyesini artırmak, yaşam kalitesini yükseltmek adına kıymetli bir işbirliğini hayata geçirdiğini kaydeden Genel Müdür Bozgeyik, hububatların ePttAVM.com üzerinden Türkiye’nin her köşesine ve arzu edilirse dünyaya ulaştırılacağını söyledi. Vatandaşların ürünleri en uygun fiyatla tüketebilmesi için her iki kurumun da gerekli çalışmaları yürüttüğünü vurgulayan Kenan Bozgeyik, “İnşallah, bu projemiz daha da genişleyerek devam edecek. Yetiştiricimizin, çiftçimizin alın teriyle hazırlamış olduğu bu güzel ürünleri dünyaya açma, tüm insanlığa ulaştırma gayreti içinde olacağız. Toprak Mahsulleri Ofisi ile işbirliğimizi başka projelerle de sürdüreceğiz. Bu protokolde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Milletimiz bakliyatın önemini çok iyi biliyor”

TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ise 2018 yılında bakliyat üretiminde ciddi bir artış olduğunu ifade etti. Nohut üretiminin yüzde 34, yeşil mercimek üretiminin yüzde 43 oranında arttığını kaydeden Güldal, TMO’nun üreticiden 96 bin ton nohut, 14 bin ton yeşil mercimek aldığını söyledi. Türk milletinin bakliyatın önemini çok iyi bildiğini ve uzmanların haftada en az üç gün bakliyat tüketimini tavsiye ettiğini belirten Ahmet Güldal, “Şimdiye kadar 150 civarında satış noktamızda, büfelerimizde diğer ürünlerimizle beraber nohut ve mercimek de satılıyordu. Ancak biz 178 yıllık geçmişi olan PTT ile 80 yıllık geçmişi olan Toprak Mahsulleri Ofisi’nin bundan sonra beraber hareket etmesini teminen öncelikle nohut ve mercimekte işbirliği yaparak ürünlerimizi e-ticaret yoluyla da PTT üzerinden tüm tüketicilerimize ulaştırmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu. Genel Müdür Güldal, üç kategoride paketlenen nohutun 4 lira ile 6,5 lira arasında, yeşil mercimeğin ise 4,5 liradan tüketicilere sunulacağını belirterek, “Tabii PTT çok münasip fiyatlarla kargo ilavesini yapacaktır. Bu vesileyle PTT’ye ve bu çalışmayı gerçekleştiren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş
TMO ePttAVM.com e-ticaret

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
9 Ocak 2026 15:36
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
9 Ocak 2026 14:52
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
9 Ocak 2026 14:50
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
9 Ocak 2026 14:40
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.