• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor
Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor

Tmob teknoloji ihracatında vites yükseltiyor

ICT Media ICT Media
25 Haziran 2021 00:00
Paylaş

Gelirinin %90’ını ihracattan sağlamayı hedefleyen, yerli sermayeli uluslararası teknoloji şirketi Tmob, marka kimliğini hedeflerine daha uygun hale getirmek için yeniledi. Perakende, e-ticaret,bankacılık ve havacılık sektörlerinde hizmet veren Tmob'un kurucusu ve CEO'su Rudi Dökmecioğlu, geliştirdikleri teknolojik çözümlerle şirketleri geleceğe taşırken, yurtdışından gelir getiren iş modelleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye ve dünyada milyonlarca kişinin kullandığı mobil uygulamaların mimarı Tmob|Thinks Mobility perakende, e-ticaret, bankacılık ve havacılık sektörlerinde konusunda uzman, dinamik, genç ve sürekli büyüyen ekibiyle şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğuna yeni logosuyla daha yenilikçi ve modern bir iletişim tasarımı yaklaşımı ile farklı bir soluk katmayı hedefliyor.Tmob, dijital teknolojilerin yarattığı değişimi turuncu rengin enerjisiyle logosuna katıyor ve kolay okunur, belirgin ve keskin hatlı bir yazı tipi tercih ediyor.

2009 yılında kurulan ve kendi geliştirdiği yenilikçi PaaS portföyü ile işletmelerin yazılım ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunan uluslararası teknoloji şirketi Tmob, hızla devam eden dijital dönüşümün, yenilenen teknolojilerin tüketici davranışlarında yarattığı etkileşime öncü olmak için,her platformda daha güçlü ve belirgin logosunu tüm Tmob ekibinin ortak kararı ile yeniledi.

Geliştirdikleri teknolojik çözümler ve servisler ile şirketleri dijital dönüşüm yolculuğunda geleceğe taşırken, yurtdışından gelir getiren iş modelleriyle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Tmob, yeni yüzü ile önümüzdeki dönemlerde ses getirecek inovatif yaklaşımlar ile çalışmalarına son hız devam ediyor.

"Rudi Dökmecioğlu: Teknoloji ihracatında ilk 10 firma arasında yer almayı hedefliyoruz"

Perakende, e-ticaret,bankacılık ve havacılık çözümleri konusunda uzman olan Tmob'un kurucusu ve CEO'su Rudi Dökmecioğlu:"Bugüne kadar 11 ülkede 200'den fazla projeyi hayata geçirerek edindiğimiz birikim ve deneyimi, Türkiye'deki şirketlere de sunarak iç pazarda büyük kurumların stratejik hamlelerinde teknoloji ve dijital dönüşüm partneri olarak yanlarında olmaya devam ediyoruz. Diğer yandan yurtdışında geliştirilecek projelerde en üst seviyede kalite ve hizmet sunmak için ülkemizin avantajlarını kullanarak globalde rekabetçi bir teknoloji şirketi haline gelmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içinde yazılım teknolojisi dendiğinde akla gelen ilk 10 şirket arasında yer almak için çalışmalarımızı yürütüyor, kurumların iş ihtiyaçlarına göre geliştirdiğimiz e-ticaret çözümleriyle onları geleceğin teknolojik dünyasına taşırken yurtdışından gelir getiren iş modelimizle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz."

Türkiye ve dünyada, derecelendirme kuruluşlarının belirlediği en büyük 500 firma listesindeki şirketlere hizmet veren ve bankacılık, telekomünikasyon, havayolları, e-ticaret başta olmak üzere farklı sektörlere özel çözümler sağlayan Tmob, 2013 yılında Ar-ge ofisini, 2021'de de Londra ofisini açtı. İstanbul ve Londra'da ofisleri bulunan ve yenilikçi teknolojilere yatırım yaparak işletmelere değer katmaya devam eden Tmob, yurt içi ve yurt dışında 50'den fazla ödül kazandı.

Paylaş
TMOB Rudi Dökmecioğlu Ar-Ge 

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
26 Eylül 2025 10:30
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
26 Eylül 2025 10:22
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
25 Eylül 2025 13:35
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
25 Eylül 2025 13:34
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
25 Eylül 2025 13:32
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
25 Eylül 2025 13:27
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.