• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Türkiye’nin ilk SAP Gold Partneri , Nagarro’nun küresel ağına katılıyor
Türkiye’nin ilk SAP Gold Partneri , Nagarro’nun küresel ağına katılıyor

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partneri , Nagarro’nun küresel ağına katılıyor

ICT Media ICT Media
4 Mart 2023 16:50
Paylaş

Bilgi teknolojileri (BT) sektörü, tüm endüstrileri etkileyen, verimliliği artıran ve kolaylaştırıcı rolüyle ülke ekonomilerinin gelişmesinde önemli bir rol oynuyor. Türkiye’deki BT sektörü de son yıllarda hızla büyüyor ve güçlü oyuncularıyla küresel teknoloji şirketlerinin dikkatini çekiyor.

Sunduğu yenilikçi çözüm ve teknolojilerle şirketleri akıllı ve sürdürülebilir işletmelere dönüştüren SAP’nin Türkiye’deki ilk Gold Partneri MBIS, dijital mühendislik alanında 33 ülkede faaliyet gösteren ve 18 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Nagarro'nun küresel ağına katılıyor. Böylece MBIS’in çeyrek yüzyıla yaklaşan deneyimi ve 450 kişilik ekibiyle güçlenen Nagarro için Türkiye’nin hızla büyüyen BT pazarının kapıları da açılıyor.

“Yerli sermayeyle geliştirdiğimiz ürün ve hizmetleri, küresel ölçekte sunacağız”

Hisse devrinin Rekabet Kurumu’nun onayının ardından gerçekleştirileceğini açıklayan MBIS Genel Müdürü Cenk Salihoğlu şunları söyledi: “Nagarro’nun MBIS’i bünyesine dahil etmek istemesi, 23 yıllık başarı hikayemizin önemli bir göstergesi. Bizler için de bugüne kadar Türkiye’de yerli sermayeyle geliştirdiğimiz ürün ve hizmetleri dünyaya ulaştırma fırsatı anlamına geliyor. Nagarro'nun global uzmanlığını, MBIS’in teknik ve müşteri odaklı yetkinlikleriyle birleştirerek Türkiye’deki müşterilerimizin deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyoruz. İşbirliğimizin her iki kuruma ve tüm paydaşlarına faydalı olmasını diliyorum.”

Türkiye’deki SAP pazarında uçtan uca hizmet sağlayan bir oyuncu olarak faaliyet gösteren MBIS, müşterilerinin teknolojik altyapılarını ve iş süreçlerini en yeni SAP platformlarına taşımalarını sağlıyor. SAP odaklı Ar-Ge çalışmalarıyla dikkat çeken MBIS, SAP lisans ve danışmanlık hizmeti, bulut hizmetleri, katma değerli çözümler ve uygulama hizmetleri sunuyor.

Ortadoğu’da Türkiye merkezli faaliyetleriyle büyüyecek

Hisseleri Frankfurt Borsası’nda işlem gören Nagarro’nun Genel Müdürlerinden Joerg Dietmann, “Küreselleşme stratejimiz doğrultusunda MBIS ile imza attığımız bu iş birliği, aynı zamanda Nagarro'nun Türkiye pazarına girişini de temsil ediyor. MBIS ekibinin yetkinlikleriyle güçlenerek bir yandan Avrupa pazarındaki etkinliğimizi artırırken, diğer yandan Ortadoğu’da Türkiye merkezli faaliyetlerimizle büyümeyi hedefliyoruz” diye açıkladı.

Nagarro Genel Müdürlerinden Michael Schmidt ise “Uyumlu kurum kültürlerine sahip, aynı değerleri paylaşan bu iki kurumun güç birliği, SAP’nin bulutta büyüme ve yeniliklere odaklanma stratejisiyle birleştiğinde, dijital dönüşümün yeni liderlerinden birine dönüşeceğiz” dedi.

Paylaş
Nagarro MBIS Michael Schmidt

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

140 Milyon Yılda Sadece 1 Saniye Sapıyor: Yeni Nesil Atom Saati Tanıtıldı
140 Milyon Yılda Sadece 1 Saniye Sapıyor: Yeni Nesil Atom Saati Tanıtıldı
20 Mayıs 2025 14:13
 Çalışanların yüzde 55'i işlerini sürdürmek için yapay zekaya muhtaç
Çalışanların yüzde 55'i işlerini sürdürmek için yapay zekaya muhtaç
20 Mayıs 2025 12:11
Google, yapay zekanın enerji ihtiyacını karşılamak için üç nükleer santral kuruyor
Google, yapay zekanın enerji ihtiyacını karşılamak için üç nükleer santral kuruyor
19 Mayıs 2025 12:13
Dijital İnsan Kaynakları yazılımı platformu İdenfit, çözümlerini İngiltere’de dünya pazarına sundu
Dijital İnsan Kaynakları yazılımı platformu İdenfit, çözümlerini İngiltere’de dünya pazarına sundu
15 Mayıs 2025 17:36
Influencer pazarlamasını yapay zekâ ile optimize eden Winfluencer, İTÜ ARI Teknokent’ten yatırım aldı
Influencer pazarlamasını yapay zekâ ile optimize eden Winfluencer, İTÜ ARI Teknokent’ten yatırım aldı
15 Mayıs 2025 16:23
AgriGO.AI ile çiftçiye yapay zeka desteği
AgriGO.AI ile çiftçiye yapay zeka desteği
15 Mayıs 2025 15:28
ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.