• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Türkkep yeni yönetim kadrosuyla online TBM buluşması gerçekleştirdi
Türkkep yeni yönetim kadrosuyla online TBM buluşması gerçekleştirdi

Türkkep yeni yönetim kadrosuyla online TBM buluşması gerçekleştirdi

ICT Media ICT Media
3 Mart 2021 00:00
Paylaş

‘Gelecek Biziz’ mottosu ile 2021 hedef ve sunumlarını İstanbul’da bir otelde led ekranlar üzerinden aktaran Türkkep, TBM’lerini (Türkkep Başvuru Merkezi) online platformda ağırlayarak hibrit bir buluşma gerçekleştirdi.



E-dönüşüm sektöründe yetkilendirildiği 2013 yılından bu yana hizmet veren, yenilikçi yaklaşım ve ürünlerle sektörün öncü şirketlerinden Türkkep yönetim kurulu değişikliği gerçekleşti. Türkkep’in Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Nevruz’un vefatının ardından boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Pelin Karamış, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Kurucu Ortak Hüseyin Karayağız getirildi. Kurucu Ortak Ayhan Şehrin, Pervin Karamış Şen, Orkun Tapanyiğit ve Murat Mustafaoğlu Türkkep Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi. Yeni yönetim kadrosu Covid-19 pandemisi nedeni ile bu yıl online ortamda “Gelecek Biziz” mottosuyla gerçekleşen TBM (Türkkep Başvuru Merkezi) buluşmasında yaklaşık 120 iş ortağıyla bir araya geldi. 2021 projeksiyonlarının paylaşıldığı buluşmada Türkkep özellikle dijitalleşen ve teknoloji ile hızla entegre olan pazarda sunduğu çözümler, yeni hizmet yaklaşımları, e-dönüşüm çözümleri ve ar-ge merkezi ile ‘Gelecek Biziz’ mottosuyla yeni hedeflerini de belirledi. 2020 yılında yüzde 60’lık büyüme gerçekleştiren Türkkep, 2021 yılında yüzde 60’ın üzerinde bir büyüme hedefledi.

Türkkep “Gelecek Biziz” dedi.



TBM (Türkkep Başvuru Merkezi) İş Ortakları buluşmasının bu yıl dördüncüsünü online olarak düzenleyen Türkkep pandemi etkisiyle hızla büyüyen dijitalleşmenin sektör adına fırsatlar yarattığına inanarak online buluşmanın mottosunu “Gelecek Biziz” olarak kurguladı. Yaklaşık 120 iş ortağı, çalışanlar ve yönetim kurulunun bir araya geldiği toplantıda “Devir aldığımız güçlü yapıyı yeni yönetim kadromuz ve saha ekibimizle özveriyle çalışarak pazarda daha başarılı bir konuma getirmeyi planlıyoruz” diyen Türkkep Yönetim Kurumu Başkanı Pelin Karamış “Heyecanımız ve hedeflerimiz büyük. Pandeminin de etkisiyle bizim için fırsata dönen bir dönemin içindeyiz. Şirketler bazında yüzde 80’e yakın maliyet avantajı sağlayan e-dönüşüm pazarı sanal dünyanın giderek yaygınlaşması, dijitalleşmede yaşanan artış, güvenlik ve saklama ihtiyacı, özellikle kamu kurumları başta olmak üzere kurumlar arası elektronik yazışmaların artması ile hızla büyüyor. Dünya hızla dijitalleşirken Türkiye’de bu değişime adapte oluyor. 2020 yılında sektör yüzde 30 büyüme kaydederken Türkkep olarak yüzde 60’ın üzerinde büyüme gerçekleştirdik. 2021 yılında da yüzde 60’lık bir büyüme hedefliyoruz. Türkkep olarak yeni ve şirketlere özel çözümlerimiz, sektörde birçok ilke imza atan Ar-Ge merkezimiz ile sektörün en önemli itici gücüyüz. Hızla gelişmekte olan pazarda kendi ürün ve hizmetleriyle e-dönüşümün tüm alanlarında hizmet veren tek şirket olarak büyümeye devam edeceğiz. Fırsatların gün geçtikçe daha çok arttığı bir sektörde olduğumuzun bilinci ile hep birlikte daha çok hizmet, daha çok ürün, daha çok proje üretmeye devam edeceğiz. Geleceğin E-dönüşümüne birlikte imza atacağız, bu yüzden ‘Gelecek Biziz’” dedi.

Tüm gün süren toplantıda Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Ortak Hüseyin Karayağız e-kimlik ve geçişin ardından yaşayacağımız yeni dijital dünya , Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şehrin 2020 değerlendirmesi ve 2021 planları, Genel Müdür Olcay Yıldız dijitalleşme ile birlikte hayatımıza giren 3 global şirketin hikayesi, Satış Direktörü Burcu Doruk Kaya 2020 büyümesi ve 2021 fırsatları, BT Yazılım ve Teknik Destek Yöneticisi Cemal Doğan 2020’de hayata geçirdikleri proje ve ürünler, Genel Müdür Yardımcısı Dilek Akyürek iş geliştirme süreçleri ve gerçekleşen iş ortaklıkları, Mali ve İdari İşler Müdürü Nil Ocak ise finansal maliyet ve tahsilat süreçleri hakkında bilgi aktardı. Hediye çekilişleri ile renklenen toplantı, 2020 yılında performanslarıyla öne çıkan TBM’lere plaketlerin verilmesiyle sonlandı.

 

Paylaş
Türkkep TBM Pelin Karamış Kurtuluş Nevruz Hüseyin Karayağız Ayhan Şehrin Pervin Karamış Şen Orkun Tapanyiğit Murat Mustafaoğlu Dilek Akyürek Nil Ocak  teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.