• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Uluslararası uzmanlarla ilk Dijital Güven Forumu
Uluslararası uzmanlarla ilk Dijital Güven Forumu

Uluslararası uzmanlarla ilk Dijital Güven Forumu

ICT Media ICT Media
16 Mayıs 2019 00:00
Paylaş

Bosch, ‘Nesnelerin internetinden nesnelerin ekonomisine’ sloganıyla sektörü bir araya getirmek üzere Berlin’de düzenlenen Bosch ConnectedWorld 2019’da (BCW19) ağa bağlı mobilitenin, sanayinin ve yaşamın geleceğine kısa bir bakış sunuyor. Blockchain gibi dağıtılmış defter teknolojileri (DLT), bu alanlarda kilit teknoloji haline gelebilir. BCW19’da siyaset, ticaret, bilim ve kamu alanlarından yaklaşık 5.000 teknoloji takipçisine konuşma yapan Bosch CEO’su Dr. Volkmar Denner, “Fiziksel ve dijital dünyaları birleştirerek günlük yaşamlarında birçok açıdan insanların yaşamını kolaylaştırıyoruz. Gelecekte, nesneler sadece ağa bağlı olmayacak, birlikte iş de yapacak” dedi.


Bosch’un girişimiyle, aralarında Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), Digital Europe, ETSI, Eclipse Foundation, Trustable Technology, Industrial Internet Consortium (IIC), Plattform Industrie 4.0 ve Trusted IoT Alliance’nin de yer aldığı önde gelen uluslararası derneklerin ve organizasyonların temsilcileri, 16 Mayıs’ta Berlin’de gerçekleştirilecek olan ilk Dijital Güven Forumu’nda bir araya gelecek. Toplantının ana konusu ise ‘dijital sistemlerde güven nasıl inşa edilir ve korunur’ olacak.

2020 itibarıyla global IoT pazarı hacminin yıllık yüzde 35 artışla 250 milyar dolara yükselmesi bekleniyor. Bolle, “Güvensizliğin ve korkunun, dijital inovasyonların başarısının önüne geçmesini kabullenemeyiz. Bu nedenle, Dijital Güven Forumu uzmanlar arasında internet kaynaklı güven sorununa ilişkin açık bir diyalog başlatacak.

5.000 katılımcı, 80 sergileyici, 150 konuşmacı

Bu yıl altıncı kez gerçekleştirilecek olan Bosch ConnectedWorld’de 80’den fazla sergileyici, nesnelerin internetindeki hızlı ilerlemelerin hem işte hem de günlük yaşamda nasıl yeni fırsatlar oluşturduğunu gösteriyor. 14.000 metrekarelik alana sahip STATION Berlin’de 15 ve 16 Mayıs tarihlerinde yaklaşık 5.000 kişinin bir araya gelmesi bekleniyor. 150’den fazla konuşmacının arasında Bosch CEO’su Volkmar Denner, Munich Re CEO’su Dr. Joachim Wenning, Vattenfall CEO’su Magnus Hall ve HTML’nin mucidi ve dünya çapında ağın kurucusu Sör Timothy Berners-Lee de bulunuyor. Yaklaşık 700 programcı, startup çalışanı ve tasarımcı, günlük yaşam, mobilite, üretim ve lojistiğe yönelik ağa bağlı çözümler için yeni fikirler bulmak üzere yazılım yarışmasına katılacak.

Paylaş
Bosch Volkmar Denner

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TERA Holding ve Barikat, Çözüm Ortaklarıyla Siber Güvenlik Sektörünün 2026 Vizyonu için Bir Araya Geldi
TERA Holding ve Barikat, Çözüm Ortaklarıyla Siber Güvenlik Sektörünün 2026 Vizyonu için Bir Araya Geldi
23 Ocak 2026 16:37
Opinnate, 2025’te güçlü büyüme performansıyla öne çıktı
Opinnate, 2025’te güçlü büyüme performansıyla öne çıktı
23 Ocak 2026 14:11
NVIDIA’dan içerik üreticilerine
NVIDIA’dan içerik üreticilerine "Yerel Yapay Zeka" rehberi
23 Ocak 2026 14:09
Mplus Türkiye 2025 yılında yapay zekâ odaklı büyümesini sürdürdü
Mplus Türkiye 2025 yılında yapay zekâ odaklı büyümesini sürdürdü
21 Ocak 2026 14:49
212 liderliğinde yapay zekâ girişimi Qrambo’ya yatırım yapıldı
212 liderliğinde yapay zekâ girişimi Qrambo’ya yatırım yapıldı
21 Ocak 2026 14:46
TD SYNNEX, 2025 AWS İş Ortağı Ödülleri’nde birden fazla ödülün sahibi oldu
TD SYNNEX, 2025 AWS İş Ortağı Ödülleri’nde birden fazla ödülün sahibi oldu
20 Ocak 2026 12:06
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.