• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Univera ve Univis’de bayrak değişimi, yeni Genel Müdür Merthan Kaleli oldu
Univera ve Univis’de bayrak değişimi, yeni Genel Müdür Merthan Kaleli oldu

Univera ve Univis’de bayrak değişimi, yeni Genel Müdür Merthan Kaleli oldu

ICT Media ICT Media
1 Aralık 2020 00:00
Paylaş

Avrupa’nın en iyi 10 lojistik teknolojileri şirketi arasında gösterilen Univera ve yenilikçi BT teknolojileri sunan kardeş şirketi Univis, kurumsallaşma kapsamında yeniden yapılanıyor. Şirketten yapılan açıklamada 1 Aralık itibariyle Genel Müdür görevini Merthan Kaleli’nin üstleneceği belirtildi.

Satış, lojistik ve servis teknolojileri alanında 28 yıldır hizmet veren yerli teknoloji şirketi Univera ile 2014 yılından bu yana BT Çözümleri sunan kardeş şirketi Univis, kurumsallaşma yolunda büyük bir adım attı. Bugüne dek kurucu ortakları Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner tarafından yönetilen yapıda, 1 Aralık itibarıyla Cüneyt Ersin’in Univera Genel Müdürlük koltuğunu Merthan Kaleli devraldı. Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner, yeni dönemde görevlerine Yönetim Kurulu’nda devam edecek.

“Stratejik adımlarla teknolojide rekabeti artıracağız”

Univera ve Univis’in hedeflerine ulaşması için stratejik planlamalar yapılacağını belirten Merthan Kaleli “Uzun yıllar boyunca Univera’da oluşan bilgi birikim ve operasyonel yetkinliği, doğru adımlar atarak daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Büyük bir potansiyeli olan şirketlerimizin kapasite tavanlarını aşarak hedeflerimizi sürekli ileriye taşımak istiyoruz. Yerli bir teknoloji üreticisi olarak gerek Türkiye’de gerekse globalde atacağımız stratejik adımlarla rekabeti artıracağız. Kurumsallaşma yolunda atılan bu adımın, tüm Univera ve Univis ailesi için motive edici olmasını diliyorum.” dedi.

Merthan Kaleli kimdir?

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldığı İktisat eğitiminin ardından uzun yıllar satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığıyla yöneticilik görevleri üstlenen Merthan Kaleli, son olarak Yönetim Danışmanı olarak çalışmalarını yürüttü. Kaleli, daha önce Xerox, Ericsson ve Cominic çatıları altında yöneticilik ve müdürlük görevlerini üstlendi. 2005-2012 yıları arasında Microsoft Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri bölgelerinde liderlik görevleri aldı. 2013-2019 yılları arasında ise Souqpal Fzco şirketinin Genel Müdür olarak çalışan Kaleli, Univera ve Univis’in kurumsallaşma stratejisine uygun olarak şirket içindeki süreçlere liderlik edecek.

Paylaş
Univera Univis Merthan Kaleli teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.