• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. VARTA'dan yeni ‘Mag Pro’ kablosuz araç şarj cihazı
VARTA'dan yeni ‘Mag Pro’ kablosuz araç şarj cihazı

VARTA'dan yeni ‘Mag Pro’ kablosuz araç şarj cihazı

ICT Media ICT Media
13 Nisan 2023 15:29
Paylaş

VARTA ‘Mag Pro’, yol boyunca sadece akıllı telefonunuzun göz hizanızda kalmasını değil, aynı zamanda telefonunuzun şarj edilmesini de sağlıyor. Size pratik bir manyetik şarj cihazı sunan VARTA’nın bu yeni ürünü şimdi Türkiye’de.

VARTA'nın her araca uygun tasarlanmış olan yeni ‘Mag Pro’ kablosuz araç şarj cihazı, üstün performansıyla araçta şarj ve konforlu kullanım için ideal bir çözüm sunuyor. VARTA, Apple'ın iPhone 12'den bu yana her akıllı telefona yerleştirdiği MagSafe teknolojisini kullanıyor. iPhone'un arkasındaki manyetik bir halka, onu otomatik olarak eşit derecede manyetik şarj cihazına çekiyor ve sadece güvenli bir tutuşu değil, aynı zamanda şarj cihazı üzerinde doğru konumlandırmayı ve tüm şarj işlemi boyunca ideal ve kesintisiz bir bağlantıyı garanti ediyor.

Mag Pro'nun diğer özellikleri 

Mag Pro ile birlikte USB Tip C - USB Tip C şarj kablosunun yanı sıra yolcu bölmesindeki havalandırma ızgarasına hızlı ve kolay bir şekilde takmak için bir tutucusu da bulunuyor.  Araç şarj cihazı, yumuşak bir plastikten yapılmış olduğundan akıllı telefona ve araca zarar vermiyor. Tasarımı sade ve zarif olan Mag Pro siyah renktedir, bu da onu her türlü araç içi için mükemmel bir uyum haline getirir.

Şarj işlemini gösteren beyaz LED, özellikle gece sürüşlerinde görünürlüğü bozmamak için çok dikkat çekmeden yanar. Kablosuz araç şarj cihazına bağlandıktan sonra iPhone'lar MagSafe bağlantısı üzerinden 7,5 watt ile şarj edilir. Mag Pro kablosuz araç şarj cihazı Qi şarj standardını da desteklediği için, manyetik bir kapakla kullanılan diğer akıllı telefonlar da 15 watt'a kadar şarj edilebilir. Tutucunun konumu, bir bilyalı mafsal sayesinde şarj sırasında gerektiği gibi ayarlanabilir.

Paylaş
VARTA Mag Pro Manyetik şarj cihazı MagSafe

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
19 Temmuz 2025 15:09
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
18 Temmuz 2025 13:36
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
18 Temmuz 2025 13:33
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
17 Temmuz 2025 16:29
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
16 Temmuz 2025 11:28
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
14 Temmuz 2025 12:41
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.