• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Vestel, Faturalab ile Tedarik Zinciri Finansmanında Yeni Bir Döneme Adım Atıyor
Vestel, Faturalab ile Tedarik Zinciri Finansmanında Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

Vestel, Faturalab ile Tedarik Zinciri Finansmanında Yeni Bir Döneme Adım Atıyor

ICT Media ICT Media
13 Haziran 2024 12:49
Paylaş

Türkiye'nin lider teknoloji ve ev aletleri üreticisi Vestel, sürdürülebilir finansman desteği kapsamında uyguladığı satıcı kredili tedarik zinciri finansman programını Faturalab platformuna taşıyarak sektördeki öncü adımlarına bir yenisini ekliyor. Türkiye'nin en köklü tedarik zinciri programlarından birini yürüten Vestel, bu stratejik hamle ile programını daha da büyütme ve geliştirme amacını taşıyor.

Programın temel özelliği, tedarikçilere farklı Finansal Kurumlar tarafından tahsis edilen limitlerin de kullanabilmesi. Tüm eFatura otomasyon sürecinin Vestel Grup şirketlerinin altyapı desteği ile gerçekleşmesi sayesinde çok daha verimli bir işletme sermayesi yönetimi süreci sunulabiliyor. Bu işbirliği kapsamında, Faturalab'ın müşterilerine ücretsiz sunduğu SAP plug-in uygulaması, Vestel'in özel risk takip sistemi ile entegre edildi.

Vestel ve Faturalab arasındaki bu stratejik işbirliği tedarikçilere Faturalab'in geniş ürün yelpazesinden de yararlanma fırsatı sunuyor. Projeyle Vestel tedarikçileri dinamik iskonto, dikey ticaret finansmanı gibi yenilikçi finansal çözümlere kolayca erişebilecekler ve işletme sermayelerini daha etkin bir şekilde yönetebilecekler.

Vestel'den Yenilikçi Adım

Vestel CFO'su Bülent Kiracıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vestel olarak tedarik zinciri finansmanı alanında yenilikçi çözümler sunan Faturalab ile işbirliğimizi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu stratejik adım, tedarikçilerimize daha iyi hizmet sunma ve iş süreçlerimizi daha da verimli hale getirme konusundaki kararlılığımızı gösteriyor." dedi.

Faturalab CEO'sundan Açıklama

Faturalab CEO'su Emre Aydın, "Vestel gibi sektörün öncü şirketlerinden biriyle iş birliği yapmaktan onur duyuyoruz. Teknolojimiz ve yenilikçi finansal çözümlerimizle Vestel'in tedarik zinciri finansmanı süreçlerine değer katmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu iş birliği, her iki şirketin de yenilikçilik, müşteri odaklılık ve sürekli iyileştirme değerlerini paylaştığını ve Türkiye'de tedarik zinciri finansmanı alanında yeni standartlar belirlemeye hazır olduklarını gösteriyor.

Paylaş
Vestel FaturaLab Bülent Kiracıoğlu Emre Aydın

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
11 Temmuz 2025 13:57
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
11 Temmuz 2025 12:55
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
11 Temmuz 2025 12:51
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
11 Temmuz 2025 12:42
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle  işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
10 Temmuz 2025 20:00
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
10 Temmuz 2025 13:28
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.