• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Vodafone “Bi’ Düşünsene” Programına 2 binden fazla başvuru alındı
Vodafone “Bi’ Düşünsene” Programına 2 binden fazla başvuru alındı

Vodafone “Bi’ Düşünsene” Programına 2 binden fazla başvuru alındı

ICT Media ICT Media
11 Kasım 2025 15:12
Paylaş

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, geleceğin teknolojilerine yön verecek gençlerin yanında durmaya devam ediyor. Vodafone’un üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği “Bi’ Düşünsene” fikir maratonunda başvurular tamamlandı. 195’ten fazla üniversiteden, 2 binden fazla başvurunun alındığı programda büyük final 2 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak. Kazanan öğrencilere 750 bin TL’yi bulan para ödüllerinin yanı sıra staj programlarında öncelik ve tersine mentorluk imkânları da sunulacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, şunları söyledi: “Vodafone’da gençleri geleceğin liderleri olarak görüyoruz. Onların enerjisini ve yenilikçi bakış açılarını kapsayıcı kurum kültürümüzle buluşturmayı önemsiyoruz. Teknolojinin gücüyle daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etme yolculuğumuzda gençleri de yanımıza almak istiyoruz. Bi’ Düşünsene fikir maratonuyla, gençlere sadece fikirlerini paylaşacakları bir platform değil, aynı zamanda Vodafone’un dinamik ve yaratıcı dünyasını yakından tanıyacakları bir deneyim sunuyoruz. Programla, global ölçeğimizin ve teknoloji liderliğimizin sunduğu fırsatlardan daha fazla genç arkadaşımızın haberdar olmasını sağlarken, ufuklarını genişletmeyi, teknolojinin sınır tanımayan dünyasını keşfetmelerini sağlamayı hedefliyoruz. 15 Eylül’de başlayan programımızın başvuru süreci geçen hafta tamamlandı. Tüm Türkiye’den, 195’ten fazla üniversiteden, 2 binden fazla, epey yüksek bir başvuru sayısına ulaştık. Programımızın final etkinliğini 2 Aralık’ta İstanbul’da düzenleyeceğiz.”

Üniversitelerde deneyim alanları kuruldu

“Vodafone Bi’ Düşünsene” programı için ülke genelinde 10 üniversitede etkinlikler düzenlenerek Vodafone’un sürekli eğitim/gelişim kültürü ve global çapta sunduğu kariyer fırsatları tanıtıldı. Üniversite kampüslerinde öğrencilere ilgi çekici, enerji dolu ve akılda kalıcı bir atmosferde eğlenceli ve interaktif deneyimler sunuldu. Program kapsamında, Vodafone ve Vodafone FreeZone sponsorluğunda hem kampüslerde hem de dijital platformlarda iletişim ve etkileşim faaliyetleri yürütülmeye devam ediyor.

Kazananlara para ödülü ve staj imkânı

“Vodafone Bi’ Düşünsene” fikir maratonuna başvuru için “E-Atıkları Dönüştür, Geleceği Tasarla” ve “Dijital Dünyaya Akıllı Dokunuş” olmak üzere iki farklı simülasyon senaryosundan biri seçildi. Her simülasyon Test Tabanlı Görev, Metin Tabanlı Görev, Sunum Hazırlığı Görevi ve Video Tabanlı Sunum Görevi olmak üzere dört farklı görevden oluştu. Adaylar, başvurularını proje web sitesi üzerinden gerçekleştirip projelerini Ludi platformuna yükledi. Ludi üzerinden sunulan projeler arasından yapılacak değerlendirme sonucunda 30’u seçilecek. Finale kalacak 10 fikir ise Vodafone çalışanlarından oluşan bir değerlendirme kurulu tarafından belirlenecek. Finalist takımlar İstanbul’da 2 Aralık’ta gerçekleşecek büyük finale davet edilecek. Finalde birinci olan takıma 750 bin TL, ikinci takıma 500 bin TL ve üçüncü takıma 250 bin TL para ödülü sunulacak. Ayrıca, ilk 3’e giren takımlara staj programlarında öncelik, son 10 takıma ise liderlik ekibine tersine mentorluk imkânı sağlanacak.

Vodafone’un “Bi’ Düşünsene” fikir festivali hakkında ayrıntılı bilgi için: https://www.vodafone.com.tr/hakkimizda/insan-kaynaklari/bi-dusunsene

Paylaş
Vodafone Nazlı Tlabar Güler

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
17 Aralık 2025 14:44
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı:  Niyet Var, Bütçe Yok
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı: Niyet Var, Bütçe Yok
17 Aralık 2025 14:43
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
17 Aralık 2025 11:33
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
15 Aralık 2025 16:59
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
15 Aralık 2025 15:06
Üretken yapay zekâ finansı dönüştürüyor
Üretken yapay zekâ finansı dönüştürüyor
15 Aralık 2025 14:39
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.