• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Vodafone, Felis'te yılın reklamvereni oldu
Vodafone, Felis'te yılın reklamvereni oldu

Vodafone, Felis'te yılın reklamvereni oldu

ICT Media ICT Media
21 Kasım 2017 00:00
Paylaş

Vodafone, pazarlama iletişiminde Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında gösterilen ve bu yıl 12’nci yaşını kutlayan MediaCat Felis Ödülleri’nde “Yılın Reklamvereni” seçildi. Vodafone, bu yıl 3 bin 385 başvuruyla tarihi bir başarı yakalayan Felis Ödülleri’nde “Açıkhava”, “Basın”, “Doğrudan Pazarlama”, “Film”, “Medya”, “Promo ve Aktivasyon”, “Üretimde Ustalık”, “Dijital”, “Markalı İçerik ve Eğlence”, “Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik”, “Sosyal Medya”, “Mobil” ve “PR” olmak üzere 13 dalda toplam 41 ödül kazanarak en çok ödül alan kurumlar arasına girdi.

Vodafone “Red Fi Sponsorluk Kurtarılan İmzalar” kampanyasıyla “Medya” dalında Büyük Ödül’e layık görülürken, “Özür Dileriz – Atlama”, “Özür Dileriz – Meteor”, “Özür Dileriz – Balina”, “#BizKaraKartalız”, “Baba Ben Uyuyamıyorum”, “Red Fi Retweet to Watch”, “Free WiFi - Kürk”, “Kamyon Yazıları”, “Vodafone Park #AnnelerGünü”, “Canım Telefonum”, “Efsane Geri Dönüyor”, “Free WiFi - Hırsız”, “Free Wi-Fi Papaz”, “Yavaş İnternet – Cımbız – Dövme – Yarabandı”, “Treephone”, “Red Pass Foursquare check-in History”, “İzlesene Data Calculator”, “Yarını Kodlayanlar” ve “Girişimcilikte Önce Kadın” gibi proje ve çalışmalarıyla da 21 Felis ve 19 Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. Diğer yandan, Y&R Team Red Istanbul, Tribal Worldwide Istanbul, Mindshare Turkey, Kala Film, C-Section ve Benchmark, Vodafone için hazırladıkları kampanyalarla ödül kazanan ajanslar arasında yer aldı.

Engin Aksoy: “Müşterisini dinleyen bir markayız”

İletişim teknolojileriyle herkesin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak, müşterisini dinleyen, müşterisinin istek ve ihtiyaçlarına göre hizmetlerine şekil veren bir markayız. Her zaman en yeni iletişim mecralarını kullanarak abonelerimize ulaşmayı ilke ediniyoruz. Bunun için dijitalleşmeyi inovatif pazarlama anlayışımızın kalbine koyuyoruz. İnovatif bir pazarlama stratejisi için sürekli değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak yetmiyor. Uzun soluklu bir pazarlama stratejisinde gelişen trendleri takip ederek oluşabilecek ihtiyaçları öngörmek; bunları yenilikçi mecraları kullanarak müşteriye sunmak, müşteriyi hem memnun edip hem de şaşırtmak gerekiyor. Bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz pazarlama iletişimi kampanyalarıyla gurur duyuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Felis Ödülleri’nde en çok ödül alan kurumlar arasına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de medya ve kreatif ajanslarımızla olan güçlü ve verimli işbirliklerimizi sürdüreceğiz.”

 

Paylaş
Vodafone felis reklam MediaCat

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.