• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Vodafone ile teknokent firmaları BTK’da buluştu
Vodafone ile teknokent firmaları BTK’da buluştu

Vodafone ile teknokent firmaları BTK’da buluştu

ICT Media ICT Media
21 Mart 2019 00:00
Paylaş

ICT MEDIA Dergisi, Türkiye’de faaliyet gösteren teknokent firmalarını Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Vodafone ile bir araya getirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TEKNO B2B etkinliğine 100’de fazla firma katıldı.

Etkinlik ICT MEDIA Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Pehlivan’ın yaptığı konuşmayla başladı. Pehlivan, bu yıl ikincisini düzenledikleri TEKNOB2B etkinliklerini geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Türkiye’de üretilen yerli ve milli ürünlerin Vodafone Türkiye ekosistemine dahil edilmesini hedeflediklerini kaydeten Pehlivan, TEKNOB2B’ye desteklerinden dolayı Ulaştırma Altyapı Bakan yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan ile BTK Başkanı Abdullah Karagözoğlu ve Kurul üyelerine teşekkür etti. Türkiye’nin gelişme ve refah seviyesinin yükseltilebilmesinin bilgi teknolojilerinde katma değeri yüksek ürünler geliştirip yurtiçi ve yurtdışı pazarlara satabilmesinden geçtiğine dikkat çeken Pehlivan “Dünyadaki gelişmeleri dikkate aldığımızda yerliliğin ön plana çıktığını hatta milli ürünlerin daha çok tercih edilmekte olduğunu görüyoruz. Öteden beri savunduğumuz yerli ürünlerin kullanımına dönük gayretleri ICT MEDIA olarak her zaman destekledik, destekliyoruz ve destekleyeceğiz.” dedi. 21 Mart Nevruz Bayramı’nı da kutlayan Pehlivan, şöyle devam etti: “TEKNO B2B çerçevesinde bugün yapılacak görüşmelerin günün anlam ve önemine uygun, verimli, sonucu olan, yararlı görüşmeler olmasını, bu sürecin sektörümüze bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.”

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın konuşmalarının ardından Nevruz Bayramı kutlaması gerçekleştirildi. Daha sonra Vodafone yetkilileriyle teknopark şirketlerinin B2B görüşmelerine geçildi.

Bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe yerli ürünler ve uygulamaların yaygınlaştırılması, sektördeki iş birliklerinin derinleştirilmesi amacıyla hareket eden ICT MEDIA Dergisi’nin geleneksel hale getirdiği etkinliğin ikincisine Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği ve Teknoparklar da destek verdi.

Etkinlikte, “Dijitalleşmenin öncü operatörü” vizyonuyla hareket eden Vodafone teknolojik yatırım gündemini teknokent firmaları ile paylaşılacak. Firmalar ise Vodafone tarafından belirlenen 11 ana başlıkta, geliştirdikleri yerli ve milli çözümlerini, yeni ürünlerini randevu saatinde Vodafone yetkililerine birebir sunma imkânı bulacak. Katılımın tamamen ücretsiz olduğu etkinlik, sektörel yeni iş birliklerinin geliştirilmesi için de zemin oluşturması bekleniyor.

BTK Merkez Binası’nda gerçekleştirilecek TEKNO B2B için belirlenen görüşme ana başlıkları ise şöyle:

VODAFONE ANA PROJE BAŞLIKLARI

1. Aktif Network Ekipmanları
2. Altyapı sarf Malzemeleri
3. Bilgi Teknolojileri Yazılım & Donanım
4. Çekirdek Şebeke Yazılım & Donanım
5. IP Erişim Planlama Yazılım & Donanım
6. Enerji Altyapı Ekipmanları
7. İklimlendirme Ekipmanları
8. Operasyonel Destek ve Servis Güncelleme Sistemleri
9. Pasif Nertwork Ekipmanları
10. Şebeke Optimizasyon Yazılım & Donanım
11. Transmisyon Ekipmanları
Paylaş
​​​​​​​ICT MEDIA Murat Pehlivan TEKNOB2B Ömer Fatih Sayan Abdullah Karagözoğlu

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.