• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. WePlay Ventures’tan oyun stüdyolarına üç aylık hızlandırma programı
WePlay Ventures’tan oyun stüdyolarına üç aylık hızlandırma programı

WePlay Ventures’tan oyun stüdyolarına üç aylık hızlandırma programı

ICT Media ICT Media
24 Nisan 2023 16:07
Paylaş

WePlay Ventures, Avrupa’nın en büyük oyun hızlandırma programını başlattı. Oyun stüdyoları, üç aylık program boyunca oyun geliştirme konusunda çeşitli eğitimler alacak. Programın tamamlanmasının ardından yatırım alma fırsatına da sahip olacaklar.

Yakın zamanda yatırım bölgesini Avrupa ve Orta Asya'ya genişleten WePlay Ventures, oyun ekosistemindeki önemli oyuncuların işbirliğiyle Avrupa'daki en büyük oyun hızlandırma programını başlattı. Avrupa, Orta Asya ve Türkiye'de mobil, PC, konsol ve Web3 platformları için oyun geliştiren erken aşama oyun stüdyoları programa başvurabilecek.

Üç aylık program boyunca stüdyolar finans, iş geliştirme ve stratejinin yanı sıra, yazılım geliştirme, sanat ve oyun tasarımı gibi teknik alanlarda eğitim alacak. Sektör profesyonelleriyle tanışma ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacaklar. Programı başarıyla tamamlayan oyun stüdyoları, oyunlarını dünyanın en büyük yayıncılarıyla test etme ve WePlay Ventures'tan yatırım alma fırsatını yakalayacak.

Fiziksel çalışma alanları 13 ülkede kullanılabilecek

Avrupa'nın önde gelen oyun şirketlerinin işbirliğiyle oluşturulan oyun hızlandırma programı, sunmuş olduğu yatırım ve yayıncılık fırsatlarıyla diğer programlardan ayrışıyor. Bölgedeki katılımcılar arasında bilgi paylaşımını artırmayı ve sinerjiyi geliştirmeyi amaçlayan program, online olarak gerçekleştirilirken, 13 ülkedeki fiziksel çalışma alanlarından da yararlanılabilecek. Ülkelerle ilgili bilgiler ve programın ayrıntıları yakında açıklanacak.

“En çok umut vaat eden ancak gözden kaçan oyun stüdyolarını bulmayı hedefliyoruz”

Uzun süredir üstünde çalıştıkları program vesilesiyle heyecanlı olduklarını söyleyen WePlay Ventures Yönetici Ortağı Bora Koçyiğit, “Oyun stüdyolarının stratejik ve finansal rehberliğe ihtiyacı olduğunu görüyoruz ki bu da hızlandırma programımızın temelini oluşturuyor. WePlay Ventures olarak, erken aşama oyun stüdyolarını elimizden gelen her şekilde desteklemeye kararlıyız” dedi.

Bora Koçyiğit sözlerini şöyle sonlandırdı: “Avrupa oyun ekosisteminin önde gelen paydaşlarıyla birlikte, Avrupa’nın en büyük oyun hızlandırma programına imza atacak bir program oluşturduk. Programın beklentileri aşacağına ve bölgedeki tüm oyun endüstrisine büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz.”

Paylaş
WePlay Ventures Bora Koçyiğit game web3

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Siber Güvenliğin Nabzı Elcore Day 2025’te Attı: Yeni Teknolojiler, Yeni İş Birlikleri
Siber Güvenliğin Nabzı Elcore Day 2025’te Attı: Yeni Teknolojiler, Yeni İş Birlikleri
8 Mayıs 2025 17:42
“Yapay Zekâ Yıldızları”nda yeni hedef 55 bin öğrenciye ulaşmak
“Yapay Zekâ Yıldızları”nda yeni hedef 55 bin öğrenciye ulaşmak
8 Mayıs 2025 11:06
Elcore Day 2025: Bilişim Dünyasının Kalbi İstanbul ve Ankara’da Attı
Elcore Day 2025: Bilişim Dünyasının Kalbi İstanbul ve Ankara’da Attı
8 Mayıs 2025 10:49
Şam'da düzenlenen 2025 AI-SYRIA Konferansı, yapay zekada bölgesel vizyonu ortaya koydu
Şam'da düzenlenen 2025 AI-SYRIA Konferansı, yapay zekada bölgesel vizyonu ortaya koydu
7 Mayıs 2025 12:02
İstanbul'da
İstanbul'da "META Summit 2025": Yapay zeka ve teknoloji odaklı gelecek vizyonu masaya yatırıldı
7 Mayıs 2025 11:57
10. Verimlilik Proje Ödülleri Sahiplerini Buldu
10. Verimlilik Proje Ödülleri Sahiplerini Buldu
7 Mayıs 2025 11:53
ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.