• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi ekosistem ürünleri distribütörü Dora oldu
Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi ekosistem ürünleri distribütörü Dora oldu

Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi ekosistem ürünleri distribütörü Dora oldu

ICT Media ICT Media
7 Ekim 2021 00:00
Paylaş

Küresel teknoloji liderlerinden Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi ekosistem ürünleri distribütörü Dora oldu. Resmi distribütörlükle birlikte artık Dora tarafından Türkiye’ye getirilen ürünler daha iyi satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerle buluşacak.

Türkiye’deki satış sonrası hizmet kalitesini artırmaya devam ettiklerinin altını çizen Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Vincent Chang, “'Xiaomi’de hedefimiz inovasyonu ve teknolojiyi herkes için adil fiyatlarla erişilebilir kılmak. Bu nedenle her adımımızda tüketiciye fayda sağlamayı önceliklendiriyoruz. İlk resmi ekosistem ürün distribütörü Dora ile atılan bu adımla Türkiye’deki yolculuğumuz heyecan verici bir şekilde sürüyor. Önümüzdeki dönemde de bu tarz yeni çalışmalarla Türkiye’deki Xiaomi severlere kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sunmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Dora CEO’su Sinan Ekşi, “İletişim sektöründe 360° hizmet veren bir firma olarak ulusal ve uluslararası standartlara uygun kalitedeki ürün ve hizmetleri, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sunuyoruz. Sürekli kendini geliştiren, iyi eğitimli ve deneyimli iş gücüne sahip, yenilikçi bir firma olarak Xiaomi gibi bir dünya markasıyla çalıştığımız için çok mutluyuz. Çatımız altında satışını gerçekleştirdiğimiz Xiaomi ürünlerini artık Xiaomi hizmet kalitesine uygun bir şekilde Türkiye’de müşterilerimize sunacağız” dedi.

Resmi distribütörlükle birlikte Dora tarafından Türkiye’ye getirilen Xiaomi ekosistem ürünleri için kullanıcılar, Ouno yetkili servisinde teknik servis desteği almakla kalmayacak; aynı zamanda çağrı merkezi aracılığıyla uzaktan destek alma fırsatı da bulacak. Bunun yanı sıra ekosistem ürünlerinin tüm aksesuarları daha erişilebilir olacak. Kullanıcılar bu ürünleri ilk etapta mi.com’dan, ikinci etapta ise Xiaomi Store’lardan kolayca temin edebilecek.

Paylaş
Xiaomi Dora Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Vincent Chang Dora CEO’su Sinan Ekşi teknoloji gündemi bilişim gündemi teknoloji haberleri bilişim haberleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
25 Ağustos 2025 15:49
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
23 Ağustos 2025 15:02
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
21 Ağustos 2025 20:02
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
21 Ağustos 2025 11:49
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
20 Ağustos 2025 13:46
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
20 Ağustos 2025 13:00
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.