• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Yeni nesil teknoloji şirketi Evam, yönetim kadrosuna iki yeni isim ekledi
Yeni nesil teknoloji şirketi Evam, yönetim kadrosuna iki yeni isim ekledi

Yeni nesil teknoloji şirketi Evam, yönetim kadrosuna iki yeni isim ekledi

ICT Media ICT Media
30 Aralık 2021 00:00
Paylaş

Demet Sönmez ve Ali Sarı Evam’a katıldı

Özellikle bankacılık ve telekomünikasyon sektörü başta olmak üzere birçok sektörde sunduğu benzersiz çözümleri ile işletmelerin gerçek zamanlı akan verinin gücünü keşfetmelerine ve hem kuruma hem de müşterilere en üst düzeyde fayda sağlayacak şekilde kullanmalarına yardımcı olan Evam, yönetim kadrosunu iki yeni isimle güçlendirdi. Bilişim teknolojileri alanında 25 yıllık tecrübesiyle Demet Sönmez Müşteri Başarısından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, daha önce uluslararası şirketlerin yerel ve global B2B pazarlama çalışmalarını yöneten Ali Sarı da Pazarlama Müdürü olarak Evam’a katıldı. Gerçek zamanlı verileri işleme ve yeni jenerasyon dijital yaklaşımlarla kurumların müşteri ilişkilerini yönetmeleri konusunda uzmanlaşmış lider teknoloji şirketi Evam, Avrupa, Amerika ve Rusya pazarlarında global ayak izini genişletirken, bir sonraki büyüme hamlesi için çekirdek yönetim ekibini geliştirmeye devam ediyor.

Demet Sönmez – Evam Müşteri Başarısından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Yüksek öğrenimini 1993-1997 yılları arasında Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde tamamlayan Demet Sönmez, bilişim teknolojileri alanındaki kariyerine 1996 yılında Raksnet’te başladı. 25 yıllık kariyeri boyunca Sönmez; satış, iş geliştirme, müşteri ilişkileri yönetimi, iş ortaklığı, kanal yönetimi ve profesyonel hizmetler alanında görevler üstlendi. Yerel ve bölgesel projelere liderlik yaptı. 2007-2014 yılları arasında Dell'in 32 ülkeden oluşan Gelişmekte Olan Avrupa Pazarları’nda Global Müşteriler ve Kanal Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Demet Sönmez, 2014-2017 yılları arasında Gartner Türkiye'de; bankacılık, sigortacılık ve finansal hizmetler sektörlerine hizmet verdi. 2018 yılından bu yana çeşitli rollerde bulunduğu ICRON Technologies'de de son iki yıldır Global Ürün ve Kanal Yönetimi Direktörlüğü görevini yürütmekteydi. Güneydoğu ve Ortadoğu Asya (SEMEA), Avrupa, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) pazarları başta olmak üzere Evam’ın hizmet verdiği tüm bölgelerin sorumluğunu üstlenen Demet Sönmez, Müşteri Başarısından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Ali Sarı – Evam Pazarlama Müdürü

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ali Sarı, kariyerine Accenture Türkiye'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama ekibinde başladı. Ardından danışmanlık, yazılım ve teknoloji sektörlerinde B2B pazarlama ve kurumsal iletişim alanında yerel ve global sorumluluklar alarak kariyerine devam eden Sarı, Evam’a katılmadan önce Experian'da, Türkiye, Orta Doğu ve Rusya pazarlarından sorumlu Pazarlama Müdürü olarak görev yapmıştı. Ali Sarı, Evam Pazarlama Müdürü olarak Güneydoğu ve Ortadoğu Asya (SEMEA), Avrupa, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) pazarları başta olmak üzere şirketin faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde pazarlama ekibine liderlik edecek.

Paylaş
Evam Ali Sarı Demet Sönmez teknoloji gündemi bilişim gündemi teknoloji haberleri bilişim haberleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

OpenText’in “2025 OpenText Siber Güvenlik Tehdit Raporu” yayımlandı
OpenText’in “2025 OpenText Siber Güvenlik Tehdit Raporu” yayımlandı
16 Haziran 2025 14:59
Dünyanın Dört Bir Yanından Öğrencilere Çağrı: International Computer Science Competition 2025 Başlıyor
Dünyanın Dört Bir Yanından Öğrencilere Çağrı: International Computer Science Competition 2025 Başlıyor
16 Haziran 2025 12:08
Türkçe Büyük Dil Temel Modeli Sektörel Uyarlama Projesi Çağrısı başvurulara açıldı
Türkçe Büyük Dil Temel Modeli Sektörel Uyarlama Projesi Çağrısı başvurulara açıldı
16 Haziran 2025 10:57
GTECH, “DİJİTAL FİNANSIN ÖNCÜLERİ” ÖDÜL PROGRAMINDA JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ
GTECH, “DİJİTAL FİNANSIN ÖNCÜLERİ” ÖDÜL PROGRAMINDA JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ
14 Haziran 2025 13:54
Teknoloji ve finans profesyonelleri, İstanbul’daki özel zirvede buluştu
Teknoloji ve finans profesyonelleri, İstanbul’daki özel zirvede buluştu
14 Haziran 2025 12:03
Kozmetek ile Geleceğin Formülü Yazılıyor: Gençlerden Sürdürülebilir Kozmetik Hamlesi
Kozmetek ile Geleceğin Formülü Yazılıyor: Gençlerden Sürdürülebilir Kozmetik Hamlesi
12 Haziran 2025 21:05
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.