• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Yerli yazılımda büyük atak
Yerli yazılımda büyük atak

Yerli yazılımda büyük atak

ICT Media ICT Media
10 Ağustos 2019 00:00
Paylaş

Omni-channel operasyonlarını yapmalarını sağlayarak dijital dönüşümünü gerçekleştiren ticaret platformu Akinon, Dubai'nin ardından Yunanistan'da da yeni ofisini hizmete sundu.

Yenilikçi e-ticaret platformu, mobil ve mağaza içi tablet uygulamaları, e-ihracat çözümleri, pazaryeri entegrasyonları, sipariş yönetim sistemleri ve daha birçok kurumsal fonksiyonu ile şirketlerin hem yurt içi hem yurt dışı satışlarını tek bir operasyon merkezi üzerinden yönetmeyi sağlayan Akinon, Dubai'nin ardından Yunanistan'da da yeni ofisini hizmete sundu. Akinon, omni-channel teknolojisini yurt dışına ihraç etmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akinon'un Kurucu Ortağı ve CEO'su Tolga Tatari; "Dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen perakende markalarına, operasyonlarını tüm kanallarda kesintisiz, uyumlu, güvenli ve hızlı sürdürebilmeleri için omni-channel çözümleri üretiyoruz ve aslında şirketlerin dijital dönüşümlerine destek oluyoruz. Özellikle perakende deneyimini tüketici açısından zirveye çıkaran omni-channel yönetiminde maksimum hız ve lojistik avantajları, e-ticaret tarafında da güvenlik ve hızı ön plana çıkaran çözümlerimizle yurt içinde 45, yurt dışında ise 12 marka ile çalışıyoruz. Akinon olarak, Türkiye'de kısa sürede kanıtladığımız başarımız ve global rekabette öne çıkan ürünlerimizle dünya devi bir teknoloji çıkaracağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Akinon, kurulduğu günden bu yana çağın ilerisinde olmayı ve geleceğin teknolojilerini kullanmayı vizyonu olarak belirleyen markaların çözüm ortağı olarak çalışmalarına devam ediyor. Bulut teknolojileri üzerinde çalışan ürünler sayesinde, LC Waikiki, A101, Marks & Spencer, Sephora, Lacoste gibi iş birliği yaptığı birçok markanın müşterilerine hızlı bir alışveriş deneyimi yaşatmaları için gerekli bütün altyapıyı sağlayan Akinon perakende şirketlerinin dijital dönüşümünü gerçekleştiriyor. Akinon, aynı zamanda Perakende Günleri 2019'un da ana sponsoru oldu.

Paylaş
Akinon Tolga Tatari

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Protel Holding’in Yeni CEO’su Cenk Temiz Oldu
Protel Holding’in Yeni CEO’su Cenk Temiz Oldu
14 Temmuz 2026 13:14
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerine Yapay Zekâ Desteği
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerine Yapay Zekâ Desteği
14 Temmuz 2026 11:44
Genç Araştırmacılara Türkiye’de Burslu Araştırma Fırsatı
Genç Araştırmacılara Türkiye’de Burslu Araştırma Fırsatı
14 Temmuz 2026 11:21
Siparişe Dayalı Ar-Ge Çağrısına Başvurular Devam Ediyor
Siparişe Dayalı Ar-Ge Çağrısına Başvurular Devam Ediyor
14 Temmuz 2026 09:52
Türkiye’de Saas Pazarı Küresel Ortalamanın Üzerinde Büyüyor
Türkiye’de Saas Pazarı Küresel Ortalamanın Üzerinde Büyüyor
13 Temmuz 2026 13:23
Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Belirlenecek
Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Belirlenecek
11 Temmuz 2026 12:15
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.